DOUBLE DUTCH BIO
Omschrijving

De kaas
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje. Dit aslaagje komt van druivenbladeren.

Ras
De MRIJ is een Hollands ras afkomstig uit het IJsselgebied en deels uit het Maas en Rijn gebied in het oosten van Noord-Brabant. De melk heeft een hoog eiwitgehalte, dit proef je terug in het zuivel.

Bereidingswijze
DOUBLE DUTCH BIO is bereid uit koemelk en geitenmelk. De melk wordt voor de bereiding gethermiseerd. Thermisatie is een milde pasteurisatie die categorisch onder rauwmelks valt.

DOUBLE DUTCH BIO

Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.

Prijs op aanvraag
Allergenen en ingrediënten
- maanden
-+
Koe
Gethermiseerd
Coating
Melk
Gethermiseerde koe en geitenmelk, zuursel, zout, vegetarisch gestremd