Melksoort
Bereidingswijze
Korst
BLAARKOP BIO
Bereid uit 100% biologische Blaarkopmelk, gerijpt in natuurkorst. Deze kaas is mild en een vleugje pittig van smaak.
MORDICUS
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
MRIJ
Bereid uit 100% rauwe MRIJmelk. Deze kaas is geliefd bij jong en oud en heerlijk op de boterham.
ROSA GALLICA
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, een belegen kaas gerijpt in natuurkorst en gedroogde rozenblaadjes.
SAANEN BIO
Bereid uit 100% biologische Saanen geitenmelk. Subtiel van smaak en boterzacht op de tong.
SAANEN
Bereid uit 100% verse Saanen geitenmelk, gerijpt in natuurkorst. Een zachte geitenkaas met een zeer milde smaak.
SANGLES
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, romige kaas gerijpt in sparrenschors.
WESTFRIES BIO
Bereid uit 100% biologische schapenmelk, de kaas heeft een zachte smaak en een romige structuur.
DOUBLE DUTCH
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
DOUBLE DUTCH BIO
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
MONTBÉLIARDE BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst
MORDICUS BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
SAANEN TRUFFEL
Bereid uit 100% biologische Saanen geitenmelk met een vleugje truffel.
TANTE LOES
Wat Tante Loes anders maakt dan andere kazen, is dat dit een kaas is die gemaakt wordt van restant koemelk.