Melksoorten
Melkbehandeling
Rijpingstijd
Allergenen
Dieettypes
BLAARKOP BIO
Bereid uit 100% biologische Blaarkopmelk, gerijpt in natuurkorst.
MORDICUS
Een fruitige biersmaak, verrijkt met Mordicus bier uit de Stadsbrouwerij Wageningen.
MRIJ
Bereid uit 100% rauwe MRIJmelk. Deze kaas is geliefd bij jong en oud en heerlijk op de boterham.
ROSA GALLICA
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, een kaas gerijpt in natuurkorst en gedroogde rozenblaadjes.
SAANEN BIO
Bereid uit 100% biologische Saanen geitenmelk. Subtiel van smaak en boterzacht op de tong.
SANGLES
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, romige kaas gerijpt in sparrenschors.
DOUBLE DUTCH
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
DOUBLE DUTCH BIO
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
Lacaune Schapenkaas
Bereid uit gepasteuriseerde Lacaune schapenmelk, de kaas heeft een zachte smaak en een romige structuur.
Lakenvelder
Bereid uit 100% rauwe Lakenvelder melk. Deze kaas is geliefd bij jong en oud en heerlijk op de boterham.
MA Port au Prince
Een mooie specialiteit van Montbeliarde melk, geïnjecteerd met een Ruby port van het Niepoort porthuis.
MONTBÉLIARDE BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst
Montbeliarde Truffel
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk met een rijke truffel smaak
MORDICUS BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
SAANEN TRUFFEL
Bereid uit 100% Saanen geitenmelk met een vleugje truffel.