DOUBLE DUTCH
Omschrijving

De kaas
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje. Dit aslaagje komt van druivenbladeren.

Ras
De MRIJ is een Hollands ras afkomstig uit het IJsselgebied en deels uit het Maas en Rijn gebied in het oosten van Noord-Brabant. De melk heeft een hoog eiwitgehalte, dit proef je terug in het zuivel.

Bereidingswijze
DOUBLE DUTCH is bereid uit koemelk en geitenmelk. De melk wordt voor de bereiding gethermiseerd; kort verhit tot 65°C gedurende 20 seconden. Dit doodt schadelijke bacteriën en verlengt de houdbaarheid van de kaas.

DOUBLE DUTCH

Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.

Prijs op aanvraag
Koe
Gethermiseerd
12 weken
Melk