Menu
Home
Onze veehouders
Ons verhaal
Onze kaasmakerij
Onze kazen
Contact
EN 🇬🇧
DE 🇩🇪
Onze kazen
Koe
Geit en Schaap
Specialiteiten
Biologisch
Filteren
Rijpingstijd
×
3 maanden
(1)
4 maanden
(1)
Vetgehalte
×
50+
(2)
Melksoort
×
Koe
(5)
Geit
(1)
Bereidingswijze
×
Gethermiseerd
(3)
Gepasteuriseerd
(2)
Rauwmelks
(1)
Korst
×
Natuur
(5)
Coating
(1)
MORDICUS
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
ROSA GALLICA
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, een kaas gerijpt in natuurkorst en gedroogde rozenblaadjes.
SANGLES
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, romige kaas gerijpt in sparrenschors.
MA Port au Prince
Een mooie specialiteit van Montbeliarde melk, geïnjecteerd met een Ruby port van het Niepoort porthuis.
MORDICUS BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
SAANEN TRUFFEL
Bereid uit 100% Saanen geitenmelk met een vleugje truffel.
Taal
Nederlands
English
français
Deutsch
español
italiano
Wij draaien op Midmid