Menu
Home
Onze veehouders
Ons verhaal
Onze kaasmakerij
Onze kazen
Contact
EN 🇬🇧
DE 🇩🇪
Onze kazen
Koe
Geit en Schaap
Specialiteiten
Biologisch
Filteren
Rijpingstijd
×
4 maanden
(1)
Vetgehalte
×
50+
(1)
Melksoort
×
Koe
(5)
Geit
(2)
Bereidingswijze
×
Gethermiseerd
(4)
Rauwmelks
(3)
Korst
×
Natuur
(6)
Coating
(1)
BLAARKOP BIO
Bereid uit 100% biologische Blaarkopmelk, gerijpt in natuurkorst. Deze kaas is mild en een vleugje pittig van smaak.
DOUBLE DUTCH BIO
Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
MONTBÉLIARDE BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst
MORDICUS BIO
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
ROSA GALLICA
Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, een kaas gerijpt in natuurkorst en gedroogde rozenblaadjes.
SAANEN BIO
Bereid uit 100% biologische Saanen geitenmelk. Subtiel van smaak en boterzacht op de tong.
SAANEN TRUFFEL
Bereid uit 100% biologische Saanen geitenmelk met een vleugje truffel.
Taal
Nederlands
English
français
Deutsch
español
italiano
Wij draaien op Midmid