• Home
  • Onze veehouders
  • Ons verhaal
  • Onze kaasmakerij
  • Onze kazen
  • Contact
  • EN 🇬🇧
  • DE 🇩🇪
  • Onze kazen
  • Koe
  • Geit en Schaap
  • Specialiteiten
  • Biologisch
  • Filteren
    Rijpingstijd
    Vetgehalte
    Melksoort
    Bereidingswijze
    Korst
    BLAARKOP BIO
    Bereid uit 100% biologische Blaarkopmelk, gerijpt in natuurkorst. Deze kaas is mild en een vleugje pittig van smaak.
    DOUBLE DUTCH BIO
    Double Dutch is een kaas gemaakt van romige koemelk van de MRIJ en een romige geitenkaas, gesplitst door een klein aslaagje.
    MONTBÉLIARDE BIO
    Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst
    MORDICUS BIO
    Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, gerijpt in natuurkorst en is tijdens de rijping meerdere malen gewassen in donker Mordicus bier.
    ROSA GALLICA
    Bereid uit 100% verse Montbéliardemelk, een kaas gerijpt in natuurkorst en gedroogde rozenblaadjes.
    SAANEN BIO
    Bereid uit 100% biologische Saanen geitenmelk. Subtiel van smaak en boterzacht op de tong.
    SAANEN TRUFFEL
    Bereid uit 100% biologische Saanen geitenmelk met een vleugje truffel.
    Meester-Affineurs®
    Industriestraat 12
    5331HW Kerkdriel
    • 0418-633101
    • info@meester-affineurs.nl
    Informatie
    • Over ons
    • Privacy en veiligheid
    • Algemene voorwaarden
    • Disclaimer
    • Cookies
    Volg ons
    Wij draaien op Midmid